This is next-gen padel!

onze deuren zijn geopend!

padel mate club amstelveen

Padel Mate Club is de eerste Next-Gen padellocatie in Nederland! Door de volledig geautomatiseerde club is het mogelijk meer te padellen voor minder. Van het boeken van een baan tot het huren van padelgear, alles is ontzettend gemakkelijk! Geniet van onze 5 indoor en 4 outdoor banen op een top locatie in Amstelveen. Lees hier alles over hoe je een baan boekt, toegang krijgt tot onze club en gear huurt/koopt.

READY TO PLAY?

Boek gemakkelijk een baan via playtomic

READY TO PLAY
Boke gemakkelijk een baan via playtomic

Wat staat je te wachten?

Op een locatie waar je gratis voor de deur kunt parkeren met bus- en tramhaltes op loopafstand vind je Padel Mate Club. Geniet hier van een heerlijk potje padel samen met vrienden of familie of kies voor privé-/groepslessen. Leer het spel kennen en boek op ieder tijdstip wat voor jou uitkomt! Is er iets niet helemaal duidelijk voor jou? Neem dan contact met ons op!

Hoe boek ik een baan?

Video afspelen
Bij Padel Mate Club boek je eenvoudig een baan via Playtomic. Je hebt hiervoor de app nodig die je kunt downloaden in de Playstore en Appstore. Check onze video voor de uitleg en boek een padelbaan in Amstelveen.

Hoe kom ik binnen?

Video afspelen
Bij Padel Mate Club krijg je bij iedere boeking die je maakt een unieke viercijferige toegangscode. Deze code kun je altijd terugvinden bij je actieve boeking in de Playtomic App. Daarnaast zul je twee uur voor jouw boeking een e-mail ter herinnering van Playtomic ontvangen die een unieke code bevat.

Racket huren en ballen kopen

Video afspelen
Indien je zelf niet in het bezit bent van een padelracket, kan je deze gemakkelijk huren! Ook het huren van een racket gaat bij Padel Mate Club geheel automatisch. Wij maken gebruik van een systeem, waarbij je gemakkelijk een racket kan huren uit de automaat. Daarnaast verkopen wij ook padelballen op precies dezelfde manier.

Algemene informatie

Verlichting

Zelfs de verlichting van de banen is geheel geautomatiseerd. De verlichting zal vijf minuten vóór de reservering vanzelf aangaan zodat jij lekker kan padellen. Vijf minuten na de boeking zal de verlichting dan ook weer automatisch uitgaan.

Locatie

Padel Mate Club Amstelveen is gelegen in een van de meest sportieve steden van Nederland. Hier tref je dan ook de eerste Next-Gen Padel Mate Club. Met maar liefst 5 indoor en 4 outdoor banen van de hoogste kwaliteit is Padel Mate Club een van de grootste padel locaties van Nederland. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en dichtbij het centrum. Daarnaast kan je ook altijd gratis voor de deur parkeren!

Grutterij 1

Grutterij 1, 1185
ZT Amstelveen

Padel mate club

Grutterij 1,
1185 ZT Amstelveen

OPENINGSTIJDEN

Maandag 00:00 – 23:59
Dinsdag 00:00 – 23:59
Woensdag 00:00 – 23:59
Donderdag 00:00 – 23:59
Vrijdag 00:00 – 23:59
Zaterdag 00:00 – 23:59
Zondag 00:00 – 23:59

CONTACT

Telefoon 023 510 0970​
Email info@padelmateclub.nl

Contact