Leer hoe je écht padel speelt met onze

Padel Mate Academy!

Padel is een sport voor iedereen – ja, echt iedereen – ongeacht leeftijd of niveau. Bij Padel Mate Academy vind je een breed scala aan lessen, geleid door onze ervaren Spaanse coaches. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde speler die zijn techniek wil verfijnen, onze coaches bieden de juiste begeleiding.

Bij Padel Mate Academy hechten we ontzettend veel waarde aan de toekomst van de sport, en daarom hebben we naast onze lessen voor volwassenen ook de Padel Mate Kids Academy in het leven geroepen voor de jongere generaties! Geïnspireerd door de levendige Spaanse padelcultuur, leren kinderen tijdens onze Kids Academy-lessen spelenderwijs de basis van padel, gecombineerd met oefeningen voor conditie en voetcoördinatie. Zo krijgen ze een complete ervaring en worden ze zowel technisch als fysiek uitgedaagd.

Meld je eenvoudig aan via de onderstaande buttons en stel zelf je ideale lespakket samen met behulp van ons handige systeem. Bij Padel Mate Academy zorgen we ervoor dat alles is inbegrepen, inclusief baanhuur, ervaren trainers en benodigd materiaal.

Meld je nu aan voor padellessen!

Lessenreeks 4x

Boek nu je lessenreeks van 4 lessen en verbeter jouw padel skills met onze professionele coaches

Lessenreeks 8x

Boek nu je lessenreeks van 8 lessen en verbeter jouw padel skills met onze professionele coaches

PACO'S MASTER REEKS

Verbeter samen met onze getalenteerde Head Coach Paco Gonzalez jouw padel technieken in een reeks van 6 lessen

KIDS & JEUGD ACADEMY

Laat jouw kind de fascinerende wereld van padel ontdekken!

Losse lessen

Boek nu een proefles om kennis te maken met padel en onze Spaanse topcoaches

Contact