Speciale korting

Welkom bij Padel Mate Club Hoorn!

Een nieuw padelavontuur in de vertrouwde omgeving van de Koedshal in Oosterblokker! Als gewaardeerd lid van de Koedshal bieden we jou de kans om een VIP-lid te worden van onze gloednieuwe padelclub!

Speciale Korting voor Trouwe Koedshal Tennissers

Als blijk van waardering voor jullie trouwe lidmaatschap bij de Koedshal, willen we je een speciale korting aanbieden. Ontdek de opwinding van padel en geniet van exclusieve voordelen als een van onze VIP-leden

Projectinformatie

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we van start gaan met de bouw van 6 prachtige binnenbanen. In een tweede fase zullen ook buitenbanen beschikbaar zijn voor eindeloos padelplezier.

De spannende reis begint in mei 2024 met de verbouwing van de Koedshal tot een state-of-the-art padelcentrum. Als speciale Padel Mate Club VIPs willen we jullie graag op de hoogte houden van alle nieuwtjes en ontwikkelingen. Jullie maken deel uit van dit opwindende nieuwe hoofdstuk!

Schrijf je Nu In!

Mis deze unieke kans niet! Schrijf je in via het onderstaande formulier en ontvang exclusieve informatie over speciale acties en het bouwproces. 

We kijken ernaar uit om samen met jullie de wereld van padel te verkennen!

RESERVEER MET PLAYTOMIC

Onze banen zijn gemakkelijk en snel online te boeken met Playtomic. Je zit niet vast aan een lidmaatschap en je kan altijd spelen wanneer het jou uitkomt.

Locatie

Oosterblokker 53-A

1696 BB Oosterblokker

openingstijden

Opent zomer 2024!

Contact

Oosterblokker 53-A
1696 BB Oosterblokker